Plats: Hotell Eggers                                                                                                     

Datum: lördagen 150110 (v 2)

Tid: 15:00                                                                                                                   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Menyförslag

 

Förrätt

Långbakad älgstek på smörstekt brioche med syltad rödlök

Alt

Eggers Klassiska gubbröra på kavring

 

Varmrätt

Halstrad torskrygg serveras med potatis och purjolöksbakelse och berre blane sås (smörsås)

samt kokta grönsaker                                                                                                                      

Alt

Grillad kalv entrecote serveras med salviasås, parmachips och potatismos smaksatt med parmesan

 

Dessert

Creme brulle smaksatt med passionsfrukt

Alt

Chokladfondant med apelsinsallad och en kula vaniljglass

 

-------------------------------------------------------

 

Pris förrätt & varmrätt         360:-

Pris varmrätt och dessert   315:-

Pris 3-rätter         415:-

 

                                                             

Betalningssätt:  Var och en på plats!