Länk medlemskö

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Inkom 201223 

 

Hej, 

Jag heter Ingemar Eliasson och är 66 år, är gift med Maggan, vi spelar en hel del golf tillsammans både hemma på Partille och reser en del på golfresor. Vi har 2 barn som en tid tillbaks är utflugna.

Jag är medlem i Partille GK samt Lycke Golf & Country Club. Började spela golf för knappt 20 år sedan, innan dess var jag som många andra som inte spelar en ”golfhatare”. En kompis tvingade, lurade, med mig vid ett tillfälle och sedan dess är jag en inbiten golfare med hcp 16.4.

Jag gick i pension vintern 2020 men det var inte riktigt som jag tänkt mig, så i höstas gick jag tillbaks till mitt gamla jobb på halv tid. Jag jobbar på Swedish Match, snusfabriken i Kungälv, där jag trivs riktigt bra, så nu tränar jag på att bli pensionär, 50%, och jobbar 50%, vilket känns riktigt bra.

Fick förmånen att vara med på höstgolfen som spelades på Partille GK och tyckte det var ett gott gäng, blev då sugen på att söka medlemskap i Duff & Topp. Kjell som jag spelade gav en liten vink om att söka vilket jag härmed gör. Dom som jag känner i Duff & Topp, Claes, Rafael, Staffan, Nils och Stefan har pratat mycket gott om ert kamratskap och golftävlingar.

Annat om mig är att jag är ”allmänt tråkig” men kan glimta till ibland, gillar att ”klaga” men det går över ganska fort, tycker det är tråkigt att förlora men glömmer det lika fort som det kommer. En go öl efter en runda brukar göra mig på gott humör.

Vore trevligt om jag fick vara med i ert goa gäng.

Ingemar Eliasson

 

PS. Ingemars ”allmänna tråkighet och klagande” gör Ingemar till en riktigt rolig och härlig kille, dom flesta har fått ett gott skratt efter att ha vistats med Ingemar. Kan verkligen rekommendera honom.

Claes

 

-------------------------------------------------------------------

 

Inkom 181216 - aktiv medlem sedan januari 2019

 

Hej,

Mitt namn är Mikael Berger och jag är 54år och är en norrlänning från Härnösand.

Jag flyttade till Göteborg slutet på 2002 efter att ha träffat en underbar kvinna som heter Lotta (min systers kompis), vi är nu vi gifta sen 2015 och har en guldklimp till dotter tillsammans på 12år (Cornelia). Jag har spelat golf sen 1986 och har HCP 6,8.

Jag arbetar som Gruppchef på ett elkonsult företag som heter Rejlers, genom jobbet  2012 har jag lärt känna en pratkvarn till VVS-konsult som heter Håkan Holmlind, vi har väldigt roligt tillsammans och jobbar mycket ihop med badhusprojekt. När vi får tid över spelar vi även lite golf och ibland Squash (tyvärr så spelar han skiten ur mig i squash men jag tar igen det på golfbananJ).

 

Håkan berättade om erat golf sällskap och hur roligt ni har tillsammans och jag är gärna med erat sällskap Duff & topp 2019 om det funkar för er.

Jag har tidigare varit med ett liknande sällskap medans jag bodde i Härnösand som kallade sig 19’e hålet så jag vet hur roligt man kan göra det tillsammans.

 

Hoppas allt är bra och önskat er i  Duff & topp en härlig jul och gott nytt år.

 

Vänliga hälsningar
Mikael Berger

 

-------------------------------------------------------------------

 

Inkom 181127 - aktiv medlem sedan januari 2019

 

Hej på er!

Mitt namn är Stefan Blomberg och jag är 50 år och jag kommer från Örnsköldsvik. Flyttade till Göteborg 2013 där jag började arbeta som snickare. I dag driver jag ett eget bygg företag tillsammans med min kompanjon Niklas. Min stora fritidsintresse och passion är golf som jag spelade mycket när jag bodde i Örnsköldsvik. Tyvärr har det inte blivit lika mycket när jag kom till Göteborg då jag inte har så många vänner som spelar här i Göteborg. Det blev lite mer då jag i år träffade Claes och när han berättade om Duff & Topp blev jag genast intresserad. Mitt handicap är 12,3 och jag skulle gärna vilja vara med i eran förening nästa säsong .

 

Mvh Stefan Blomberg

(181127)

-------------------------------------------------------------------